Немога да повярвам на това което чета .. Подигравки и смях ... Къде са ви сърцата бе хора .. Как е възможно всичко това да буди смях и забава .. Това е потресаващо .. Гледам и немога да повярвам колко бездушни и безсърдечни хора съществуват , без капка възпитание и съпричастност .. Пожелавам на всеки каквото ми мисли това да му се случва .. Бъдете по-добри аз вярвам , че има ГОСПОД , който гледа и дава на всеки това , което заслужава.”, написа Стела в социалната мрежа.



Пребитата Стела получи подкрепа от приятелите си:




17-годишната "Мис Стара Загора" 2012 – Стела Колева, която е настанена в болница след жесток побой, е получавала брутални СМС-и. Емили я заплашила с убийство, разкри нейният баща Николай Колев. Пред камерата на ТВ7 пък момичето сподели, че не знае защо бившата й вече приятелка я е нападнала с метален прът пред блока, в който живее.

„Това го извърши моята приятелка. Всъщност преди ми беше такава. Не знам защо ме нападна“, заяви Стела, а баща й добави, че вече е разговарял с адвокат и смята да заведе иск.

„Делото ще е от частен характер. Ще направим всичко възможно дъщеря ми да не се вижда повече с Емили. Радва ме това, че Стела е вече в добро състояние. Обмисляме вариант да сменим училището, ако Емили не бъде изключена“, заяви Николай.

Малко след инцидента, 17-годишната девойка публикувала снимки на профила си във Facebook. Под едната с латински букви пише: "Тоя пост ма кара да бия Стела", а другата е ръката на Емили, в която държи палка и кичур коса на Стела. Побойничката изпратила и заплашително съобщение към друго момиче: "Ти си следващата" – гласи посланието.

Другото ни дете е много уплашено, сподели майката на Стела.
Родителите на битата девойка са получили предложение да се срещнат с близките на побойничката, за да обсъдят причините за спора, но отказали. Няма какво да обсъждаме, каза още бащата на Стела.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА - ТУК!


ОЩЕ НОВИНИ ОТ ДНЕС - ТУК!

TrafficNews.bg