Емили Шишкова, която нападна с метална палка съученичка в Стара Загора, е дъщеря на бившия футболист на Берое и ЦСКА Ваньо Шишков. Тя е заплашвала с SMS-и Стела Колева преди да я нападне.

17-годишната Стела е била атакувана в гръб пред дома си от своята доскорошна приятелка и съученичка Емили. Момичето се прибирало от дискотека, когато било изненадано с два удара с метален прът в тила.

Стела е настанена в Неврохирургичното отделение на УМБАЛ „Д-р Стоян Киркович” със съмнение за комоцио. Според лекарите няма опасност за здравето на момичето и ще бъде изписана в сряда. Тя обаче е в шок от преживения стрес, съобщава stznews.com. 

Все още не е ясно кое е предизвикало яростта на Емили, която доскоро била добра приятелка на Стела. Двете неведнъж участвали в конкурси за красота, имали опит и като фотомодели.

Стела дори спечелила короната за най-хубава старозагорка през 2012 г., Емили пък участвала в конкурса на следващата година и според близки пирятели била подкрепяна и напътствана от своята съученичка.

Родителите на Стела се заканиха да заведат дело срещу нападателката, която е дъщеря на популярен бивш футболист на „Берое” от близкото минало. Те разказаха, че преди инцидента дъщеря им е получавала заплашителни SMS-и от Емили, но не знаели причината за внезапната ярост на съученичката й. В неделната вечер пуснали дъщеря си на дискотека, защото е във ваканция, но с изричното указание да се върне преди 00,30 часа.

Ваньо Шишков е роден на 6 май 1969 година и е юноша на Берое, където играе 5 сезона. През 1992 година облича екипа на ЦСКА, след това играе за Славия, „Раковски” (Русе), Добруджа, Есперанс (Тунис), Беласица, Академик, отново Берое и завършва кариерата си в Олимпик (Тетевен).

ОЩЕ ПО ТЕМАТА - ТУК!

TrafficNews.bg