Полицията издирва двама мъже, съпричастни към извършено престъпление в елитния столичен бар „Бесо”. Както бе съобщено, след като влезли в обекта, те нанесли материални щети по част от мебелите и оборудването и се оттеглили в неизвестна посока.

Припомняме, че задържаният за пръчител на погрома е Красен Ангелов Кръстев, който е съдружник на собственика на заведението Емануил Лазаров в пет компании - „ Кристал Дивелъпмънтс” ООД ,  „Емпайър Дивелъпмънтс  Груп” АД, „ Кристал Кепитъл Инвестмънт” ООД,  „Кепитъл Валю” ЕАД и „Сайънс Мениджмънт” ЕООД. Повечето от тях имат за основна дейност строителство и отдаване на имоти.

Вече стана ясно, че Кръстев и Лазаров са в тежък конфликт заради общия им строителен бизнес. Това е и причината за наказателната акция в заведението, при която шестима здравеняци потрошиха маси и столове, разпраха с нож тапицерията и  уплашиха клиентите около 18 ч. в понеделник.

Поръчителят на мелето в "Бесо" с титли в кикбокса и варненски покровителПреди да се скара с Красен Кръстев най-голямото премеждие за Емо Негъра е падането с хеликоптер в морето

Красен Кръстев поръчал погрома в "Бесо" заради неуредени сметкиАрестуваният бизнесмен и собственикът Емануил Лазаров са съдружници в пет фирми