23-годишният младеж, който се нагълта с антифриз на бензиностанция край карловския град Баня, на 2-ри март, е издъхнал, без да дойде в съзнание. Момчето е било погребано преди два дни, разказват близки до почерненото семейство, пише Блиц. Основната версия за крайното решение, според местните хора, е, че момчето е имало любовна връзка с по-възрастна от него женена жена от Баня. Те се скарали и заради това младежът отишъл на работното си място. Той бил нощна смяна и се нагълтал с антифриз. 

Минали клиенти, които заредили гориво. Направило им впечатление, че служителят се държи неадекватно и поискали да му помогнат, да извикат лекар, но той казал, че се чувства добре. След това припаднал. През бензиностанцията минавали и други хора, но след като не е имало кой да ги обслужи, са отпътували.

Случаен клиент намира безжизненото тяло на младежа и вика Спешна помощ. Пострадалият прекарал 16 дни в кома на командно дишане. Заради погълнатата течност бъбреците му отказали и той бил на хемодиализа. 

Майката, която работи в психиатрична болница в село Войнягово, е потресена от нещастието. Това е единственото дете на семейството. Колегите й събирали пари, за да подпомагат всеки ден пътуванията й до Пловдив, където синът й бил настанен. Семейството е от Баня.

Всички са потресени от случилото се и не могат да повярват, че един такъв млад живот си е отишъл заради любовни недоразумения.

Цялата история ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg