36-годишен мъж и 27-годишната му съучастничка влязоха в ролята на Бони и Клайд с желанието за лесни пари.  Те откраднаха Мерцедес от паркинга на комплекс "7 POINTS" , но 24 часа по-късно бяха разкрити и заловени. 

В неделя, в ранните часове на деня в едно от заведенията пловдивчанинът си изпуснал запалката и докато я търсел, открил ключ на автомобил. Вместо да го предаде на охраната, той го прибрал и няколко часа по-късно се върнал. Със себе си взел и своя позната, като първоначално я излъгал, че трябва да прибере колата на свой приятел. Когато отишъл на паркинга по обед, мерцедесът го чакал, тъй като собственикът му продължавал да издирва ключовете си. Крадецът го отворил с дистанционното , а след това се качил с момичето в автомобила. Сложил си гумени ръкавици и маска и казал на жената също да си сложи маска. 

По-късно претърсили автомобила , обрали всички ценни вещи и го изоставили, тъй като разбрали, че е собственост на военослужещ. 

В днешно време обаче късметът да намериш ключове за кола не е достатъчен. Защото камери дебнат отвсякъде. В случая крадците били засечени от охранителните камери на комплекса.  Не след дълго полицаите от Шесто районно разкрили самоличността им и ги задържали. 

И двамата пловдивчани са познайници на полицията и осъждани. Пред разследващите те направили пълни самопризнания за стореното. Работата по случая продължава под наблюдение на районната прокуратура.