Пловдивчанка се озова в ареста в ранните часове на събота. Дамата и нейната приятелка вилнели и вдигали скандали пред банкомат до Сточна гара, а след това извършили серия от нарушения по пътя, научи TrafficNews.

32-годишната и нейна позната били в техно клуб, а след това вдигнали скандал с клиенти на банкомат на булевард „Христо Ботев”. След разправията, двете се качили в черен джип – нисан и потеглили в посока Военна болница.

Пловдивчанката зад волана била без фарове, а на близкият светофар преминала на червена сигнализация. За късмет освен джипа, друго превозно средство не е имало.

„Профуча без дори да се огледа. Извадиха късмет, че нямаше коли иначе не ми се мислеше какво можеше да последва”, разказа очевидец до медията ни.

В същото време в района е имало екип на полицията, които са станали свидетели на „изпълненията” на дамата. Патрулката тръгнала след джипа и не след дълго настигнали нисана.

По думите на очевидци, 32-годишната се държала агресивно към органите на реда.

„Извадиха жената и й сложиха белезници. На място пристигнаха още две патрулки. Момичето не беше адекватно, спътничката й също”, допълни читател.

От полицията в Пловдив потвърдиха за случая. Дамата е отказала полеви тест за алкохол и е била отведена за кръвна проба. Спрямо спътничката й не е било взето отношение. 32-годишната е оставена за 24-часа в ареста, съставен й е акт, а номерата на нисана – свалени.