Кошмарът в Негован продължава. Полицията е открила тази вечер още човешки останки край софийското село, където бяха намерени два разфасовани трупа, научи TrafficNews. Първоначално разследващите са решили, че става въпрос за трета жертва. По-късно станало ясно, че това са таз и ръка от женския труп. 

Първите експертизи сочат, че двете тела са на възрастни мъж и жена. Най-вероятно те са били убити преди два месеца. Първоначално са смъртоносно простреляни в главата, а след това - разчленени и изхвърлени край водоема. Криминалистите работят и по версията жертвите да са убити от техен роднина и да не са били обявявани за издирване.

Двете тела бяха намерени през уикенда, а първоначалната хипотеза, че става въпрос за мафиотска разправа вече изглежда по-малко вероятна от битова драма между роднини.

Подобна версия изказа и говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още не се знае какъв е полът на жертвата. Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. 

Жертвите от Негован: Възрастни хора, убити преди 2 месецаКриминалистите подозират, че битова драма може да е довела до престъплението

Румяна Арнаудова: Двойното убийство в Негован може да е извършено от роднина на жертвитеСамопризнанието на Трифонов е различно от това в съдебна зала, обясни говорителят на гл. прокурор