"След извършване на повторния оглед са открити множество човешки останки в 3 бидона и 5 чувала. Те сочат, че се касае за два трупа. Единият със сигурност на жена, за другия все още не се знае какъв е полът на жертвата.   Напълно възможно е убийството да е извършено от родственик и лицата да не са обявени за издирване", каза Румяна Арнаудова пред Нова ТВ .  

Относно убийството на 7-годишната Кристин и вероятността Трифонов да избегне доживотната присъда, като направи самопризнания, Арнаудова заяви:

„Лицето е направило пълни самопризнания. Това самопризнание е различно от това, което би могъл един подсъдим да направи пред съда, когато бъде представен обвинителен акт.Обяснил е интензитета и начина, по който е нанесъл ударите. Използвал е камък", разкри още говорителят на главния прокурор.

"Твърди, че е употребил алкохол и под влиянието му е извършил тези действия. Нямаме данни за ненавременна намеса на медицинския екип", добави Арнаудова.

Кошмарът до Негован: Мъж и жена застреляни в главата и разфасованиРибар открил черепа на първия труп вчера, още претърсват езерото до селото

Мартин Трифонов може да избегне доживотна присъда по схемата на СеверинЗадържаният за убийството на 7-годишното дете вече призна вина