Жена на 28 години беше осъдена за това, че се нахвърлила с шамари, юмруци и нокти върху полицай в Кърджали. 

Историята с участието на разгневената Сание се развила на 16 май 2016 г. Тя нападнала своя съгражданка пред приемната на полицейския инспектор в центъра на града. Сание започнала да бие другата жена, защото й дължала пари. Служителят на МВР казал на побойничката да спре с побоя, но тя не се подчинила. Започнала да ругае и полицая. Той се опитал да я отдръпне от другата жена, за да спре да й нанася удари. Сание обаче не се подчинила.

Когато инспекторът се опитал да й постави белезници, тя започнала да го удря с ръце, наранила го с нокти и го изритала. По делото е била назначена психиатрично-психологична експертиза, която доказала, че Сание е била в състояние да разбира свойството и значението на извършеното и да ръководи постъпките си.

Поради установени по делото многобройни смекчаващи отговорността обстоятелства -  чисто съдебно минало, изразено пред съда съжаление за извършеното, тежко семейно и материално състояние – майка на 6 деца, които отглежда сама, на Сание е наложено наказание от Районен съд-Кърджали „пробация“.

Жената два пъти седмично ще трябва да се регистрира по настоящ адрес, ще проевжда задължителни периодични срещи с пробационен служител и ще бъде включена в програми за обществено въздействие. Всичко това за срок от 8 месеца. Присъдата не е обжалвана, влязла е в сила и предстои изпълнението й.