Люлински батка осъмна в ареста, след като гърмял сватбарската през прозореца на автомобила си в столицата. В събота срещу неделя в 9 РПУ бил получен сигнал , че от неизвестен мъж е стрелял пред прозореца на "Фолксваген Пасат" на кръстовището на булевардите "Царица Йоана" и "Луи Пастьор". Не след дълго полицаите разкрили извършителя - Виктор Чачев и го задържали в ареста. В последствие той е оставен зад решетките за 72 часа с прокурорско постановление, а срещу него е образувано досъдебно производство. 

Съдейки от визитката на Виктор Чачев в профила му във фейсбук установяваме, че е завършил в Харвард /макар че там едва ли подозират за съществуването му/, работи в Боен клуб "Левски" , мрази ЦСКА  и полицията и е заклет националист. Идеологическите си убеждения ултрасът илюстрира с татуси и снимки на Левски, Раковски, Волов и Бенковски. В миналото е имал и емоционални драми с "Ботев Пловдив", защото е качил в профила си снимки, на които гори фанелка на отбора. . 

Стрелецът очевидно има проблем и с полицията, защото постове от сорта "Цял живот ще дебнете в храстите, ушаци тъпи" са сред любимите му. 

А нещата , които дават смисъл на живота му са "Левски" , водка "Житна", бърбън " Джим Бийм" и руската салата.