Асеновградският културист Радостин Парев, който изчезна безследно преди 11 дни, е бил забелязан на 8-ми февруари в Пловдив, научи TrafficNews.bg. Той е бил в компанията на момиче в района на Централни хали. Предишната вечер мъжът е бил в зеведение в капана. Родителите на Парев са получили информация, че е участвал в сбиване, но на този етап не знаят нищо повече. 
Бат Радо, както го познават в Асеновград, е запален по бодибилдинга и има магазин за спорти храни и хранителни добавки в града. Според запознати често посещавал технопартита в Пловдив, като не пренебрегвал и екстрите, които вървят с този вид забавление- амфетамините. Майката на Радо - Христина Семерджиева обаче е категорична, че синът й никога не се е замесвал в търговия с наркотици. "Продаваше само закнонни продукти. Магазинът му е с огромна витрина. Всичко се вижда", казва тя. 

Радостин няма криминални прояви. Преди няколко години той бил задържан по грешка в ареста, тъй като го обвинили в отвличане, заедно с друг известен елемент от ъндърграунда - Марчока. После обаче се оказало, че Радо е невинен, а замесен в отвличането е по-малкият му брат, който преди 3 години си отива от инфаркт. 

"Радо и сестра му много трудно преживяха смъртта на брат си. Но въпреки това той не е конфликтна личност, има много приятели в града, не влиза в скандали, не се замества в побоища", казва Семерджиева. Майката на изчезналия мъж не е себе си от притеснение. Тя очаква с нетърпение вести от полицията , но засега такива няма. 

Полицията проверява различни версии за изчезването на Парев. Разпитвани са хора от неговото обкръжение, за разговор са викани и местните лихвари Мунгите, тъй като в града се говори, че преди време Радостин е имал спречкване на Голямата Мунга. 

Ако някой е виждал мъжа от снимката или има някаква информация за него, може да се обади в полицията или да я съобщи в най- близкото районно управление. Анонимността му е гарантирана!

Още за мистерията четете ТУК

TrafficNews.bg