Луксозно ауди, повредено от паяк на Общинска охрана в Пловдив, преди два дни влезе в новинарските емисии. Автомобилът бил спрян в кръстовището на улиците "Янко Сакъзов" и "Елиезер Калев". Тъй като колата била в зоната на кръстовището, от Общинска охрана предприели действия по репатрирането й. При операцията обаче паякът "изпуснал" автомобила и го повредил. 

Според собственика, който пред журналисти е заявил "че това не е кола за 5 000 лева и е поискал протокол за инцидента". Мостът е счупен и предният калник е смачкан, а дали има други поражения - трябва да се направи технически преглед, обясни пред камера собственикът на колата.

От Общинска охрана поднесоха извинения на собственика и обещаха по най- бързия начин да го компенсират. 

Чий обаче е лъскавият автомобил? Мъжът, който пред репортери се представя за собственик на аудито, е небеизвестният пловдивски наркодилър Хамди Осман Карагерен, по паспорт Стойков.

През 2017 година Шарения бе арестуван, след като се появил пиян с голям нож пред полицията в Асеновград и започнал да заплашва дежурните полицаи. Получил предупреждение да остави хладното оръжие, но вместо да изпълни разпореждането, той побягнал. Полицейски патрул тръгнал след него и след кратко преследване из града, униформените настигнали беглеца. Стойков оказал съпротива и се наложило полицаите да използват физическа сила, за да го обезоръжат и да му сложат белезниците. Тъй като се държал изключително неадекватно, Шарения бил отведен в Центъра за психично здраве, където получил солидна доза успокоителни. Той бе осъден на 8 месеца затвор. 

Парадоксите в конкретния случай са два - единият е , че въпреки че няма източник на доходи, които да оправдават притежанието на автомобил за 100 000 евро, Шарения очевидно има такъв. И вторият е, че преди 6 месеца книжката му е отнета за шофиране при употреба на алкохол. И наред с извиненията, които държавните институции поднасят /съвсем резонно, разбира се/, други държавни служби / като полицията и НАП/ би трябвало да се заинтересуват от произхода на парите на Стойков. 

43- годишният бандит, който започва кариерата си в легенадарния Клуб 777, има няколко присъди за разпространение на наркотици. Последно той излежа 6- годишна присъда, след като бе заловен на Асеновградско шосе с 50 грама кокаин. Шарения бе задържан с  ортака си Мюмюн Мюмюн- Мечката.  Двамата се признаха за виновни и сключиха споразумение с прокуратурата. Разработката срещу старите познайници на полицията, Шарения и Мечката, стартира през месец юли 2010 г. Нарко ченгетата попаднали на информация, че двамата се занимават с разпространение на амфетамин, екстази, хероин и кокаин на територията на Пловдив, Хасково, София. Стойков излезе през 2016 година от затвора. 

В ъндърграунда Хамди е познат с прякора Шарения заради големия брой татуировки, които покриват тялото му.