33-годишният бургазлия Георги Гаргата отново вдигна накрак полицията. Мъжът отишъл пред вход на блок 20 в жилищен квартал "Славейков" в морския град. Там видял жена, която се опитва да прибере куфара си. Под предтекст, че иска да й помогне, той се опитал да открадне багажа й, но когато тя отказала "помощта" му, той просто започнал да я налага.

Нанесъл й няколко удара в лицето, ритал я след като паднала на земята, а накрая избягал. Буквално секунди по-късно Гаргата видял друг бургазлия да се разхожда пред същия блок. Без каквато и да е причина той директно го ударил два пъти в лицето и отново побягнал, когато обаче бил спрян от полицейски патрул, пише Флагман.бг.

Униформените бързо озаптили буйстващия рецидивист и го вкарали в патрулката, но изглежда Гаргата още не бил приключил серията си от престъпления. Въпреки че бил закопчан той успял да ритне ръката на единия полицай, чупейки китката на служебното лице.

Пред сградата на 2 Районно в Бургас, където бил откаран по-късно, той видял същия полицай със счупената вече китка и без да се замисли го ударил с глава в лицето.

Днес Районна прокуратура - Бургас задържа за 48 часа Георги В. Утре от държавното обвинение ще внесат в съда искане за определяне на постоянна мярка за неотклонение.

Снимка: Флагман.бг