Възрастна пловдивчанка е станала жертва на джебчийска кражба. Вчера 82-годишната жена се оплакала в полицейското управление, че по обяд, докато била в района на Понеделник пазар, с ловкост й били отнети над 100 лева. В рамките на образуваното досъдебно производство са предприети действия за разкриване на извършителя.

Междувременно полицията в Първомай издирва 19-годишен жител, който се укрива след извършена домова кражба. Криминално проявеният и осъждан младеж е заподозрян, че в периода от юли до вчера задигнал с взлом телевизор и различни вещи на обща стойност около 500 лева от къща в село Виница. По случая е образувано досъдебно производство и работата на разследващите продължава.

В Раковски пък е образувано досъдебно производство срещу 56-годишен извършител на кражба. По първоначални данни, в следобедните часове на вчерашния ден, пред магазин в града, той отнел оставена за кратко без надзор детска раница с мобилен телефон, таблет и други вещи. Предстои материалите по случая да бъдат докладвани в прокуратурата.