Хванаха трима млади пловдивчани с наркотици при акция в Кючука. Във вторник, около  16 часа, на ул. “Георги Кондолов” било установено, че 14-годишен носи в себе си топче с марихуана. Часове по-късно на ул. “Стефан Стамболов” кутийка със същото съдържание и електронна везна били иззети от спрян за проверка лек автомобил “БМВ”. 19-годишният водач и пътник на същата възраст са отведени за срок до 24 часа в районното управление. По случаите има образувани бързи производства.

Междувременно трима шофьори са били задържани вчера в полицията в Пловдив. Около 8.45 часа на ул. “Одеса”  полицейски екип спрял за проверка лек автомобил “Рено”. Зад волана бил 37-годишен криминално проявен карловец, чиято проба с драг чек реагирала положително на наркотици.

 В 21.25 часа в Шесто РУ се озовал 55-годишен жител на Садово, хванат на изхода на областния град в посока Хасково да управлява лек автомобил “БМВ” с 1,54 промила алкохол. Друг пиян шофьор, 25 годишен от Ямбол, бил заловен на бул. “Найчо Цанов”, той се качил в лек автомобил “Мазда” с концентрация на алкохол в кръвта 1,30 промила. Срещу тримата извършители са започнати бързи производства.