Агресия на пътя. Мъж размаха пистолет след забележка за неправилно шофиране. Инцидентът станал в София, до светофара на "Цариградско шосе" и "Горубляне". 

След като видял как автомобил направил серия от нарушения на магистрала "Тракия", Димитър Бояджиев решил да спре своята кола и да разговаря с другия шофьор, предаде Нова тв. Последвало размахване на оръжие.

"Слязох да го питам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници. Зад мен дойде още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща возещ семейството си. В момента, в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си,  той извади пистолет и слезе от автомобила. След което обяви, че е полицай и ни засичал, защото не сме му направили път. По случая е подаден сигнал към 8-мо районно управление на полицията. Моля ако има и други застрашени от безрасъдното шофиране на този „шофьор” да не се бавят а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила", разказа Димитър Бояджиев във Facebook. 

Тази сутрин той обясни какво точно се е случило преди да се стигне до размахването на пистолета. Гледайте неговия разказ във ВИДЕОТО: