Малолетен е заловен от полицията в Пазарджик за извършена кражба, като  преди няколко дни в полицейското управление в града постъпила жалба от 59-годишна пазарджиклийка. Жената се оплакала, че докато пазарувала в местен хипермаркет апаш е задигнал от дамската и чанта сумата от 65 лева и дебитна карта.

Криминалистите бързо установили извършителя, която се оказал 8-годишно момче от Пазарджик. С него работи инспектор от Детска педагогическа стая. Преписката по случаяще бъде докладвана на районната прокуратура.

Продължава усилено разследване по кражбите в село Козарско.

Двама младежи задигнаха салами за 500 лева от склад в КричимЕдин от апашите е непълнолетен

Както вчера съобщихме двама апаши бяха задържани от полицията. 21-годишният мъж и 16-годишният му съучастник проникнали в кафе-аперитив и в цех за тестени изделия , собственост на частни фирми в същото село. От обектите липсвали оборотни пари и различни видове хранителни продукти.

Оказало се, че по време на оперативните действия с двамата полицаите установили, че в същата нощ те са извършили кражба от микробус и три леки коли паркирани на улици в населеното място. След като успели да проникнат в автомобилите задигнали различни неголеми суми пари съхранявани от техните собственици. По случаите се водят досъдебни производства под надзора на Районната прокуратура в Пазарджик.