Четворният убиец от Нoви Искър вероятно е психично болен, защото бил забелязван да излиза по улиците винаги придружаван с майка си, или с някой от роднините си.

Пред камерата на Trafficnews.bg жител на градчето разказа, че младият мъж Георги Ранов е получавал и инвалидна пенсия.

Тази сутрин той по зловещ начин съсече родителите си - баща си Иван, който е военен, майка си Ирена - преподавател в Софийския университет, брат си Александър и баба му Славка. Той увил телата им с одеяла и ги скрил под матраци в къщата им.

Военна полиция се е натъкнала на зловещата кървава гледка, след като сутринта униформените дошли до градчето, за да видят защо техният колега, който е баща на 25-годишния убиец, не идва вече втори ден на работа.

Те заварили младия мъж в неадекватно състояние, а впоследствие открили и трупа на колегата си, на съпругата му, на бабата и на брата на убиеца.

Мъжът е арестуван, а съседи от Нови Искър го видели овързан в полицейска кола.

Убиецът от Нови Искър – неадекватен, овързан и арестуван СНИМКИХората от градчето разказват, че майка му е имала психични отклонения

Към момента е ясно, че трагедията се е разиграла след тежък семеен скандал.

Съседи на семейството разказват, че младият мъж на два пъти е бягал от дома си, като е обяснявал, че иска да сложи край на живота си. Веднъж роднините му го открили в Пазарджишко и го върнали в Нови Искър.

По думите им убиецът е бил нормално момче, завършил е Хладилния тихникум в София, но преди пет години бил освидетелстван с психично заболяване.