В периода 15.07.2016 година – 31.08.2016 година всеки, закупил 3 пакета бисквити „Мадагаскар”, участва в жребий за наградите на „Захарен комбинат Пловдив” АД. Бисквити „Мадагаскар” са най-новият продукт с марка „Кристал” и, уверяваме ви, ще станат любими на вашите деца и цялото ви семейство! Те са вкусни и хрупкави, подходящи за консумация с мляко, чай или кафе и идеални за вкусни домашно приготвени сладкиши.

Условия на играта! Следвай стъпките!

  1. Направете покупка на 3 пакета бисквити „Мадагаскар” от магазинната мрежа; 
  2. Харесайте Facebook страницата на Сладко детство:
    *https://www.facebook.com/SladkoDetstvo/
  3. Споделете снимка на трите пакета бисквити „Мадагаскар“ във Facebook страницата, придружена от вашите три имена, град, имейл или телефонен номер; 
  4. Всеки понеделник след старта на играта ще бъде теглен жребий сред участниците и един от тях ще спечели маниашки слушалки SONY. Победителите ще бъдат оповестявани във Facebook страницата Сладко детство.
  5. Специална игра: Тези от вас, които направят торта от бисквитите „Мадагаскар” и изпишат "Мадагаскар" на нея, ще участват в конкурса за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – 2 нощувки + закуски и вечери за цялото семейство във Вили Роял Каса, които се намират във Ваканционното селище Елените и които предлагат супер 5-звезден лукс на своите гости. Творете с усмивка и не забравяйте да заснемете и споделите крайния резултат във фейсбук страницата ни Сладко детсво, отново придружен от три имена, град и имейл адрес или телефон за връзка!

Процедура за получаване на наградите

Победителят в конкурса за креативнос ще бъде избран от 3-членна комисия от „Захарен комбинат Пловдив” АД, на 05.09.2016 година и името му ще бъде публикувано на същия ден в страницата на Сладко детство във Facebook. Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител - родител или настойник.

Официалните правила на играта ще бъдат достъпни на официалната страница на играта във Фейсбук - профила на Сладко детство, за периода 15.07.2016 година – 31.08.2016.  Повече информация може да получите и на телефон 0700 10 248.

ВИДЕО от първото теглене - ВИЖТЕ ТУК 

ВИДЕО от второто теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от третото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от четвъртото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от петото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от бонус тегленето - ВИЖТЕ ТУК

Големият победител от играта - семейството, което спечели уикенд на Елените - ВИЖТЕ ТУК


TrafficNews.bg