Днес бе проведен третият жребий от играта с бисквити "Мадагаскар", организирана от „Захарен комбинат Пловдив” АД и TrafficNews.bg. В томболата на 8-ви август участваха стотици почитатели на сладките изкушения, публикували снимка с три пакета бисквити „Мадагаскар“ във фейсбук страницата  „Сладко детство“. Вижте още за регламента на играта тук!

Поредните уникални слушалки намериха своя собственик в лицето на Светломира Видолова от град Пловдив. Честито! Тя участва с красива снимка на бисквити "Мадагаскар", която сподели във фейсбук. 

Две участнички вече си спечелиха уникалните слушалки и се наслаждават на кристалния им звук. Това са Савка  Канева от гр. Лъки и Ганка Христова от гр. Ловеч. 

ВИДЕО от първото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от второто теглене - ВИЖТЕ ТУК

Два броя слушалки очакват своите притежатели. Те ще бъдат раздадени през следващите седмици на август. Всеки, който още не се е включил в надпреварата, може да го направи като изпрати снимка на три пакета бисквити "Мадагаскар" на фейсбук страницата Сладко Детство.

Наближава моментът, в който ще бъде присъдена и голямата награда - семеен уикенд в 5-звезден хотел на впечатляващия курорт Елените! Печелившият ще стане ясен на 5 септември!

За нея ще се състезава всеки, който в периода 15 юли-31 август 2015 година направи домашна торта от бисквити "Мадагаскар" и изпише „Мадагаскар“ върху нея! Остава да го запечата в кадър и да публикува снимката във фейсбук страницата Сладко Детство

Ето как протече днешното теглене: 


TrafficNews.bg