Днес се проведе бонус тегленето от играта с бисквити "Мадагаскар", организирана от „Захарен комбинат Пловдив” АД и TrafficNews.bg. По време на играта с бисквити "Мадагаскар" трябваше да бъдат раздадени общо 5 чифта слушалки и голямата награда - семеен уикенд в 5-звезден хотел на Елените, но поради големия интерес и многобройните участници се организира шесто теглене. Вижте още за регламента на играта тук!

Бонус слушалките намериха своя собственик в лицето на Александър Данчев от град Варна. Честито! Той участва с красива снимка на бисквити "Мадагаскар", която сподели във фейсбук. 

Пет броя уникални слушалки "Sony" бяха раздадени през периода на играта. Организаторите изказват благодарност на всички включили се със снимка на три пакета бисквити „Мадагаскар“ във фейсбук страницата  „Сладко детство“.

Печелившите вече се радват на прекрасния звук на високотехнологичните и елегантни слушалки! Ето как протекоха жребиите:

ВИДЕО от първото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от второто теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от третото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от четвъртото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от петото теглене - ВИЖТЕ ТУК

Побързайте! Остават само два дни до края на август, в които да се включите за голямата награда от играта -  ол инклузив уикенд за цялото семейство в 5-звезден хотел на Елените. За да участвате, трябва да направите торта от бисквити "Мадагаскар" и да изпишете "Мадагаскар" на нея. Харесайте страницата на „Сладко детство“ и публикувайте снимка на своето творение.

На 5-ти септември ще стане ясен големият победител от играта, който ще има уникалния шанс да прекара незабравим уикенд със семейството си на слънчевия курорт Елените. Екипът на TrafficNews.bg пожелава успех на всички претенденти!

Ето как беше изтеглен последния победител от бонус жребия:

TrafficNews.bg