Слави Трифонов публикува яростен коментар на страницата си в социалната мрежа по повод вчерашния зрелищен арест на кметицата на столичния район "Младост" - Десислава Иванчева.

"Вчера в центъра на София беше извършен зрелищен арест. Ама наистина зрелищен. Кметът на "Младост" Десислава Иванчева бе държана права, с белезници на ръцете, повече от три часа върху платното на централен софийски булевард. Там, напълно случайно, имаше камери. Още преди полицаите да намерят подкупа, неясно как се знаеше, че парите са 70 хиляди евро.

От друга страна, днес, по официална информация от прокуратурата, по ръцете на арестуваната Десислава Иванчева са намерени следи от мастилото на белязаните банкноти. Всичко щеше да е прекрасно, ако хората задържали, може би подкупния кмет на "Младост", бяха чисти като сълза от сърна", пише Дългия.

Ето и целият му коментар във Фейсбук:

Припомняме, че кметицата на столичния район "Младост" Десислава Иванчева, за чийто арест TrafficNews информирае задържана с крупна сума пари - 70 хиляди евро. Арестът е извършен на бул. "Васил Левски" в центъра на София във вторник.

Според обвинението парите са били подкуп за Иванчева за издаване на разрешително за строеж. Те били само част от договорената баснословна сума ои 250 хил. евро (половин милион лева).