В периода 15.07.2016 година – 31.08.2016 се проведе играта с бисквити "Мадагаскар", организирана от „Захарен комбинат Пловдив” АД, съвместно с TrafficNews.bg.  По време на кампанията на фейсбук страницата на играта "Сладко детство" се включиха стотици любители на най-новия продукт с марка „Кристал”, като изпращаха снимки на пакетите бисквити и сладки кулинарни творения, направени от хрупкавите плочки. Шестима късметлии спечелиха уникални слушалки Sony от жребиите, които се състояха в шест поредни понеделника, а всяко предаване бе излъчено в TrafficNews.bg. Те вече слушат любимите си хитове с кристален звук, докато похапват вкусни бисквити в компанията на чай и кафе.

Според регламента на играта, голямата награда, а именно ол инклузив семеен уикенд в прекрасното курортно градче Елените, се присъжда от 3-членно жури. Това се оказа изключително трудна задача, тъй като в играта със сладки кулинарни творения, направени от бисквити "Мадагаскар", се включиха стотици. На страницата на "Сладко детство" бяха изпратени прекрасни торти, бонбони и други архитектурни изделия, както и безброй снимки на красиви и усмихнати деца, които им се наслаждават вкусово.

Организаторите изказват своята благодарност към всички, които положиха старание и впрегнаха креативността си, изпратиха снимки и послания и се позабавляваха с децата си в едно съвместно преживяване - първо в кухнята, а след това и на масата. Всяка торта е единствена и неповторима, сама за себе си, и като такава притежава всички достойнства да донесе на създателите си един незабравим морски уикенд. Но правилата, са си правила.

И така, с неимоверни усилия в изключително оспорван фотофиниш, журито взе своето решение:

Наградата отива при Мина Димитрова от гр. Балчик. Честито! В периода на играта Мина изпрати общо пет торти, но творбата, с която грабна сърцата на комисията, е тази прекрасна къщичка, сякаш изкарана от приказка:

Мина ще заведе двете си прекрасни дъщери на почивка на Елените. По време на играта тя сподели снимки на лъчезарните момиченца, които помагат в изяждането на шоколадова усмихната торта, направена от бисквити "Мадагаскар". Победата на Мина беше затвърдена още от изискана мраморна торта, екзотичен плодов тарт и две шоколадово-ванилови изкушения. Тях можете да разгледате в галерията.

"Захарен комбинат Пловдив" и екипът на TrafficNews.bg изказват още веднъж своите благодарности към всички участници. С пожелания всеки пораснал да запази частица от Сладкото детство, даряваща го с най-съкровената способност - да се радва искрено на живота. 

TrafficNews.bg