"Здравейте, тъй като уважавам много вашата редакция, която е помогнала на доста хора, се обръщам към вас за помощ! В деня на Св. Валентин около 01:30 през нощта бях спрял на светофара на Мол Марково тепе и докато чаках на червено, слязох от колата, за да отида до моя приятел и колега по работа, за да ми услужи с малко пари, че не ми се ходеше до банкомата, и на връщане към колата си видях в таксито до мен две страшно красиви девойки.

За съжаление не успях да запомня номера на колата и докато се усетя, таксито беше отпрашило! Та, молбата ми към вас е, ако може да помогнете с публикуването на тази статия, защото изключително много държа на това да се запознаем с тях и да се срещнем отново. Честит ден на влюбените и помогнете още 2-ма души да намерят своите ангели в живота! Благодаря предварително и искрено се надявам мисията да е успешна!"

В редакцията получаваме какви ли не писма, но, признаваме си, това ни развесели искрено. Получихме го през "любовната" нощ, въпреки че не сме много сигурни нашият читател кое е празнувал повече - Свети Валентин или Трифон Зарезан. Съмненията ни са предизвикани не толкова от темата на "зова за помощ" (писмото започва с "Моля, помогнете!"), колкото от няколко детайла в писмото, като например: "докато чаках на червено, слязох от колата" и "помогнете още 2-ма души да намерят своите ангели в живота!".

Няма да гадаем временно раздвоение на личността ли има нашият новоизлюпен влюбен, или има предвид и своя приятел като кандидат-възлюбен, но слизането от колата на кръстовище, докато свети червеното... направо ни втрещи. Не можем да се въздържим да не посъветваме пловдивчанина НИКОГА повече да не го прави! Дори и на 8 март...

Що се отнася до апела му за помощ (който иначе е симпатичен), ще отбележим, че красиви пловдивчанки, пътуващи с такси в Деня на влюбените - дал Господ. Пък и тази работа - влюбването, май по-добре да е двустранно... иначе как ще се превърне във взаимна любов? Така че благодарим за доверието на нашия читател и му пожелаваме да продължава да търси романтиката, красивите преживявания, безумното увлечение и зашеметяващото щастие да бъдеш влюбен. Честит Свети Валентин на патерица!