Браво! Двама младежи спасиха котенца, носени от потопа в Пловдив

Пловдивчаните прибрали беззащитните животни на топло в дома си

02.06.2019 21:10 10280 7
Браво! Двама младежи спасиха котенца, носени от потопа в Пловдив

Двама пловдивчани дадоха пример за това, че дори и в бедствие можеш да проявиш човечност и да станеш герой. Момче и момиче от район „Южен“ спасиха две беззащитни малки котенца, носени от потопа в Пловдив. Те видели котетата на улица в района, която била наводнена, а животните нямало къде да се скрият. Затова и бързо ги прибрали на топло и сухо в дома си, за да преживят нощта.

„Вече спят на топло, а нашите кучета ги пазят“, разказва майката на единият младеж, която изключително много се гордее с постъпката му.

Голяма част от улиците в „Южен“ са наводни, както и тротоарите. В района трудно се преминава от пешеходци и автомобили.

Евакуираха два мола в Пловдив, хора са блокираниМол Марково тепе и Пловдив плаза се наводниха

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
7 Коментара
Сортирай по
коментар

кико 06:43, 05.06.2019

Браво...снимката кърти, котенцатаи кучанга отзад гледа ..уникално да са здрави и живи

Oтговора0
коментар

Рени 11:25, 05.06.2019

Постъпката е достойна за адмирации и публикуване, но отявлената неграмотност на публикувалия я прави трудно разбираема - момче и момиче са прибрали котенцата, а ето, и от коментарите е ясно, че пишещият нарича и момичето момче - разказва майката на единиЯТ!!!! младеж. Откога девойката в българския език се назовава младеж? И как може да се поставя пълен член точно там, където не му е мястото! Тази медия третокласници да беше наела да пишат новините й, по-добре щяха да се справят от действащите в момента НЕГРАМОТНИЦИ!

Oтговора0
коментар

минувач 15:28, 03.06.2019

Това парка до търговиите ли е? Това чисто бялото котенце беше до блока, от другата страна на снимката, там може да му е майката между блока отзад и къщите!

Oтговора0
коментар

Дачо 22:08, 02.06.2019

Браво на момчетата !

Oтговора1
коментар

Една

Браво на момчето и момичето, авторката не знае какво пише, прости й, девойче!

коментар

Пловдив 22:29, 02.06.2019

В район Южен пред блок 1115 имаше току що родени котенца на 2-3седмици най-много. След пороя от петък майката не спира да си ги търси пред входа на номер 41. Възможно ли е да са същите? Дано са те, браво на младите хора!

Oтговора1
коментар

Пловдив

Имам предвид бул. Южен

коментар

виктор 22:31, 02.06.2019

Природните катаклизми са време на изпитание за всички. Всички се притеснени, кой повече, кой по-малко. Хубаво би и било редовните мрънкачи и търсещи "виновник" /Тотев/ да си починат малко и да се огледат дали някой човек или животинче нямат нужда от помощ!

Oтговора0
коментар

Браво 23:01, 02.06.2019

Информация за добрите младежи. Малките котета не се хранят с мляко, защото стомасите им не го обработват. Хранят се със сухо котешко мляко от зоомагазин или нормално сухо мляко като се слага 4 пъти повече сухо мляко над дозата въз същото количество вода. Също малките котета не ходят само по нужда. Това е така, за да не ги надушват хищници. Ходят до тоалетна като с мокро памучен се масажират гениталиите и така се получава. В природата котката ближе малките там, за да предизвика изхождането

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина