Почти месец, голяма група доброволци сътворяват фестивалното градче, което от 3ти до 5ти Юли ще приюти повече от 500 участници и 1500 гости.

На последният ден на фестивала входът ще бъде със свободен достъп като по традиция ще започне с народна песен, гайди и хоро по изгрев слънце. Богатата програма ще продължи и след залеза.

Във фестивала ще участват 15 групи, сред които Карандила Джуниър, „Тъпани  и гайди” и Балкански. Откриването на фестивала ще бъде на 3 юли от 17 часа със специалните гости от Македония групите Conquering Lion и Green Out.  Поканени са и двама диджеи от Сърбия E – Clip и Oxi.

Програмата е структурирана на 4 тематични партита. Жанровете са хип – хоп, реге, етно фюжън и транс. Партитата ще се състоят на 2 вечерни сцени, а през деня малка сцена, качена на дърветата, ще озвучава вълшебната гора.

Културната част на фестивала ще бъде разделена на няколко части: арт базар, шатра за лекции, в които ще се обсъждат многото аспекти на алтернативния начин на живот, представени от хора, споделящи личния си опит. Дневната програма включва кино, театър, различни видове спорт, йога и работилници.

Двама късметлии спечелиха по два пропуска за тридневния фест от TrafficNew.bg след жребий.

Иван Хаджиев и приятелката му Симона Георгиев вече се отправиха към Куклен. Те споделиха, че това е един от най-яките фестивали, на които са били и за нищо на света не биха пропуснали и тазгодишния.

Мария Стоева е другата късметлийка, която се сдоби с цените талони. Тя каза, че е била на първото издание на фестивала и е останала очарована, макар да е била само в последия ден. Тази година обаче тя се закани, че няма да изпусне нищо интересно от Феста, което ще рече цялата програма.

За сигурността на фестивала се грижат охранители на TrafficSОТ, които вече са заели местата си край Куклен.

 

Подробна информация за как да стигнете и къде да паркирате маршрута и паркинг зоната можете да намерите на страницата – www.wakeup-bg.com

Партньори на събитието са: Клиника Медикус Алфа, OCB, „На тъмно”, творчески център „Инкубатор” и Национален младежки форум.

TrafficNews.bg e медиен партньор на събитието.

Допълнителна информация за събитието може да намерите:

www.wakeup-bg.com

www.facebook.com/WakeUpBulgaria