Пловдивчанката Габриела Медарова, която потроши 10 коли в пияно състояние и под въздействието на наркотици, както и че разби носа на момиче в Пловдив, жали ареста си за пореден път. Утре Районният съд в Пловдив ще гледа жалбата на танцьорката за отмяна на наложената й мярка „задържане под страж”. 

Преди седмица младата пловдивчанка застана пред магистратите с молба да бъде освободена от ареста. Тогава Районният съд не уважи жалбата й тъй като няколко часа по-рано прокуратурата бе внесла обвинителен акт срещу танцьорката. 

Съдът остави Габриела в ареста след финт на прокуратурата ВИДЕОНе знам какво се случва, заяви Медарова преди да я отведат с белезници

Тя е със следните повдигнати обвинения: 

- На 15.04.2018 г. в гр. Пловдив е управлявала моторно превозно средство – лек автомобил марка „БМВ Х5“, с концентрация на алкохол в кръвта си над 1,2 на хиляда, а именно 1,38 на хиляда – престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

- На 15.04.2018 г. в гр. Пловдив е управлявала моторно превозно средство – лек автомобил марка „БМВ Х5“, след употреба на наркотични вещества – канабис – престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК

- На 15.04.2018 г. в гр. Пловдив при управление на моторно превозно средство - лек автомобил марка „БМВ Х5“, собственост на К. З., е нарушила правилата за движение – чл. 5 ал.1 т.1 от ЗДвП, чл. 5 ал.3 т.1 от ЗДвП и чл. 20 ал.1 от ЗДвП, и по непредпазливост е причинила значителни имуществени вреди на единадесет моторни превозни средства, като общата стойност на причинените имуществени вреди възлиза на 39 755,19 лв. – престъпление по чл. 343 ал.1 б. А вр. с чл. 342 ал.1 от НК.

- На 11.05.2018 г. в гр. Пловдив е причинила лека телесна повреда, изразяваща се в контузия на носа с оток и кръвотечение, довела до болка и страдание на К. А., по хулигански подбуди – престъпление по чл. 131 ал.1 т.12 вр. чл.130 ал.2 от НК. 

21-годишната Габриела Медарова, се прочу, след като пияна и надрусана помля десет коли в Пловдив, а месец по-късно разби носа на студентка. Двете дела са обединени в едно, а срещу Габриела има 4 обвинения - за шофиране в пияно състояние и каране на кола след употреба на дрога,за нанасяне на значителни материални щети и за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди.