Прегръдки, сълзи и отново прегръдки. Така приключи двумесечния престой в ареста на пловдивчанката Габриела Медарова. Момичето, чиито хулигански постъпки бяха заклеймени от пловдивчани, преди минути напусна килията. "Още не мога да повярвам, че съм свободна. Преживях най - големия си кошмар!" каза Габриела, след като прекрачи прага на ареста. 

Отвън я чакаха родителите й Снежана и Здравко и приятелят й Пачо, който пристигна със златисто БМВ с видинска регистрация. "Не я оправдаваме, но сме сигурни, че това ще бъде голяма житейска поука за нея. Сега искаме само да си почине от преживяното, да се възстанови. Била е в килията с наркоманки, които са били в абстиненция, на никого не пожелаваме детето му да преживее подобен ужас" каза майка й за TrafficNews. bg.

Медарова заяви, че сега целта й е да се промени, да преосмисли живота си и да започне на чисто. "Искам да бъда с родителите си. Нищо друго" каза Габриела. 

Тя и семейството й заминават на планина.

Пуснаха Габриела на свобода срещу 5000 лева гаранция СНИМКИ+ВИДЕОДо няколко часа излиза от ареста в Пловдив

 

Днес съдът все взе мярка "парична гаранция" спрямо Габриела в размер на 5000 лева, които обаче са заплатени по предишна гаранция.. 

Габриела реагира през сълзи с усмивка на решението на съда. Тя ще бъде съдена по бързото производство по две обвинения- момичето разби  10 коли в пияно състояние под въздействието на наркотици, както и че разби носа на момиче в Пловдив.

Габриела се разплака: Съжалявам, преосмислих поведението си!Магистратите от Районния съд в Пловдив умуват над мярката на танцьорката

Неочакван обрат! Връщат Габриела в ареста, изведоха я с белезници от залата ВИДЕОТанцьорката направи римейк на предишна роля в съда - плака и се моли, но съдията не й повярва