"Работехме, когато изведнъж чухме силен трясък, а след това още един. Видяхме, че в табелата на "Скания" се е забил един автобус, а наблизо има ударени опел и дачия. Две момичета тичака към рейса, ние също се затичахме". Това разказаха пред репортер на TrafficNews.bg работници от новостроящия се склад за промишлени стоки, свидетели на тежкия инцидент. 

Когато те стигнали до автобуса, водачът вече бил мъртъв. Те предполагат, че е получил инфаркт или инсулт и е загубил контрол над превозното средство. "Момичето, което е било зад волана опела е направило рязка маневра, за да не се забие челно в автобиса, който е навлязъл в насрещното и е ударила дачията. За късмет никой от двете коли не е пострадал тежко. Направило им впечатление, че момичетата се втурнали да помагат да пътниците, които били много изплашени от удара. 

Работниците подали сигнал на 112 и на място след минути пристигнали полиция и линейка. 

Починалият водач е на 57 години. Той е служител на фирма "Хеброс бус", чиято е линия 93. Автобусите по тази линия се движат по маршрут ЖР "Тракия" - Радиново. 

Преди три седмици в столицата 62- годишен водач почина по време на работа, след като се заби в дърво на "Симеоновско шосе". 

Както TrafficNews.bg съобщи, инцидентът е станал в 10.15 часа.  Рейсът навлязъл в насрещното лента и се блъснал в мантинелата като междувременно при инцидента са се ударили още два автомобила, по които има материални щети. Няма пострадали пътници. Извършва се оглед. Движението в района не е затруднено.