20-годишният Иван Белишки, син на кмета на Панагюрище Никола Белишки, разхожда нов джип Subaru Forester. Това съобщиха читатели на TrafficNews, които недоумяват как младежът може да си купи толкова скъпа кола без да има нито ден трудов стаж.  

Иван Белишки наскоро беше замесен в афера с антики, като екипът ни разкри как продава старинен пръстен и предлага римски монети с помощта. Пред скрита камера той се похвали, че от 4 години без проблеми търгува незаконно с културни ценностти и артефакти.

 При задържането му през юли тази година,  кметският наследник нападна полицейски служители, за което беше заведено досъдебно производство.

 Белишки младши отправи заплахи и към репортер от екипа ни. 

"Не знаеш кой съм. Не знаеш какви хора познавам! Навсякъде и всякакви хора - някои с власт , други не особено умни, но успяващи да създадат големи "главоболия". По грешка могат да сменят някоя физиономия" написа във Viber Иван, който живее в София. В момента той е на свобода срещу парична гаранция.

В Панагюрище пък подозират, че младият Белишки може да е продължил с незаконната търговия на културни ценности, което обясняват обзавеждането му с джип.

 

Кметският син Иван Белишки с обвинение, пуснаха го срещу 2 000 лева гаранцияРазследването по случая продължава, обявиха от прокуратурата