Обиските в “Сикретс”, за които съобщихме тази вечер, са били предшествани от ареста на един от собствениците на нощния клуб. Патрул на Трето районно е спрял за проверка джип “Ленд Ровър” на бул. “България”, а наркотестът, направен на водача му Пламен Кронев, отчел наличие на наркотик.  Той е задържан за 24 часа.

Много полиция пред клуб "Сикретс”, обискират заведениетоПо информация на Трафик тече проверка за наркотици

По-късно, при последвалия обиск в дома на Кронев, са намерени наркотици, както и пособия за шмъркане. 

Пламен Кронев е съдружник в “Сикретс” заедно с Гроздан Калинов и Пламен Данаилов. Освен чалготеката в хотел “Санкт Петербург”, тримата държат ресторант на 22 етаж и пиано бара “Бели нощи” в сградата на градския лидер на БСП Георги Гергов. Стопанисват също така аквапарка зад хотела и лобито на първия етаж. Мълвата свързва част от капиталите с бизнесмена Марин Черния. 

След жилището на Кронев, полицаи от Трето районно са обискирали и клуба, тъй като, докато е функционирал, нееднократно са постъпвали сигнали за помещения, които част от клиентите на клуба са използвали да си вдигнат настроението с някоя доза. Проверките в дискотеката обаче били проформа и наркотици не са били открити. 

Пламен Кронев

Кронев със съдружника си Пламен Данаилов и собственикът на Галакси Красимир Костадинов

С Пламен Данаилов