За колко време стигат пловдивските общински съветници до работното си място? Какво смятат за ремонтите в Пловдив и регулацията на движението по булевардите?  Потърсихме отговори на този въпроси  на последната сесия на Общинския съвет. Оказа се, че много от тях са недоволни от начина, по който се извършват ремонтите, а времето им за предвижване в града се е удвоило, както в резултат на затворените улици, така и заради нововъведенията в светофарните уредби.  Стефан Послийски от групата на ВМРО дори е оставил колата си и се предвижва пеша, тъй като му отнема много по-малко време. Той е на мнение, че докато траят големите ремонти задължително трябва да има регулировчик на основните кръстовища.

Според Дани Каназирева от „Съюз за Пловдив”  по ключовите булеварди трябва да се работи денонощно, а не да се дават подобни огромни срокове.
Нашумелият Айри Мурад от Реформаторския блок също е недоволен, че много бавно и тромаво се работи по улиците,  като от Столипиново до Центъра стига за повече от 20 минути.

Вижте позициите им, както и тези на Слави Георгиев от Патриотичния фронт и Спартак Николов от ГЕРБ:

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg