Враг номер едно на шофьорите в Пловдив са дупките по пътя. Една от тях предизвика главоболия на пловдивчанин, който преживя истински кошмар днес по обяд на булевард „Цар Борис Обединител”, между двете колела в район „Северен”.

Трасето, и в частност дясната лента, е осеяно с дупки, които от ден на ден стават все по-внушителни. Асфалтът е изронен до основа, а ръбовете са остри като бръснач. Днес пловдивчанин имал „късмет” и с колата си нацелил един от кратерите. Резултатът - разпрана гума, нерви и много пари. Това сигнализира той до редакцията на TrafficNews.bg

„Карах точно с 50 километра в час, когато паднах в дупката. Колата започна да занася, но успях благополучно да отбия и да спра. Ако се движех по-бързо, не ми се мисли какво щеше да стана”, коментира читателят ни.

Преди време ви показахме още една дупка убиец, само на 100 метра от неравностите от днес. Кратерът бе с внушителни размери и създаваше главоболия на мнозина водачи. Кратерът бе поне 30 сантиметра дълбок. Настилката толкова бе изронена, че може да се види пясъчната основа на пътя.

Добрата новина е, че днес „хищникът”, дебнещ за каучук, вече е асфалтиран. Машини днес са по булевард „Дунав” и запълват другите по-малки неравности в района.