Като майска роза разцъфна асфалта на на булевард "Дунав", след кръговото на "Веселото село". Но не през този месец, а още след топенето на снега дупката се отвори на пътя. От тогава расте ли, расте, а никой не й обърна внимание и не я запуши. С всеки изминал ден кратерът става все по-хищен за каучук и така от ден на ден спуканите гуми стават все повече и повече.Това ни написа  читател на TrafficNews.bg.

Самият той е станал жертва на въпросната неравност. Тогава обаче дупката е била по-малка и гумата му оцеляла. Не след дългообаче от  автосервиза му съобщили, че окачването му е разбито точно от дясно, където е попаднала колата в дупката.   

В дъждовно време ямата с с лекота улавя жертвите си. При обилен дъжд се пълни с вода и по нищо не личи, че там има дупка.

Кратерът е поне 30 сантиметра дълбок. Настилката толкова е изронена, че може да се види пясъчната основа на пътя. От ден на ден дупката става все по голяма.

Мнозина водачи се опитват да избягнал капана, като правят рязко маневра вляво. Не винаги обаче лявата лента е свободна. Тогава стискаш зъби и се молиш да не прекараш деня си я в сменяне на гума, я в автосервиза. 

Надяваме се, че след публикацията от районата администрация да вземат мерки и да отстранят "хищника" на пътя.