Двамата пловдивчани, които потрошиха с бухалки Каприел Папазян и колата му на кръстовището на Чифте баня, бяха осъдени условно на 6 месеца затвор с три години изпитателен срок, след като се споразумяха с прокуратурата,  предаде  репортер на TrafficNews.bg.   Тя бяха обвинени за едро хулиганство отличаващо се с изключителен цинизъм, както и за причиняване на телесна повреда.

Момчетата – Николай и Христо криеха лицата си и не пожелаха да говорят преди влизането им в залата.  Те се признаха за виновни.

Припомняме, че в неделя вечерта двама младежи нападнаха с бухалка Каприел Папазян на кръстовището на Чифте баня. Те го пребиха и потрошиха колата му. С прокурорско нареждане Николай и Христо бяха задържани за 72 часа.  

Показаха ми среден пръст, а след това ме изпревариха и ми препречиха пътя. Слязоха от мерцедеса, единият разби задното стъкло на корсата с бухалка, а другият счупи с крак шофьорското”. Това разказа пред TrafficNews.bg 25-годишният Каприел Папазян.

Папазян се връщал от работа с негов приятел, когато на кръстовището до Чифте баня лек автомобил Мерцедес го изпреварил отдясно. За да предотврати катастрофа, подал звуков сигнал с клаксона, което ядосало двете момчета на 27 години от лъскавата кола.

След това двамата подгонили Каприел и започнали да го налагат. „Имам синини по лицето и по тялото. Това са хора, които изобщо не уважават законите. Смятат, че след като са се качили на по-нова кола, правилата не важат за тях” коментира момчето след побоя.

Според приятелите на задържаните Каприел се е изплюл по колата на двете момчета, с което той ги провокирал.

Очаквайте подробности!

Още по темата ТУК

Битият Каприел

TrafficNews.bg