Адвокат Георги Колев официално бе издигнат за кмет на община Пловдив от Земеделски съюз "Александър Стамболийски". на пресконференция той обяви, че е дошло времето да излезе и да каже какво мисли като вярва, че той може да промени града, който да заеме мястото, което заслужава. "Три мандата съм общински съветник. На 48 години съм. Ако не го направя сега, кога?" каза той. 

Адвокат Колев начерта основните приоритети, върху които ще работи ако бъде избран за кмет на Пловдив. На първо място това е присъединяването на общините  Марица , Родопи и Куклен. Той изтъкна , че Пловдив е една от най- малките общини по територия като тази неправда от 1986 година трябва да бъде поправена. Той изтъкна, че нито едно от големите предприятия в Пловдив, не се намира на територията на общината. КЦМ, Либхер и десетките други български и чуждестранни компании плащат данъците си в другите общини, а Пловдив се ползва за спалня от служителите им. 

"Това, което трябва да се случи в града е, да се върне облика му на туристически център. Хората не идват в Пловдив, за да гледат офиси, жилищни сгради или новите хипермаркети. Те са тук, за да се наслаждават на уникалното културно- историческо наследство на града, заяви Колев. 

Георги Колев: „Марица” и „Родопи” трябва да са в Пловдив, превърнахме се в спалня на индустрията160 хил. души в Пловдив не гласуват, нормално ли е градът да се управлява с малцинство, пита кандидатът за кмет

Изненадващ силен играч влиза в битката за кмет на Пловдив?Адвокат Георги Колев може да обяви кандидатурата си за градоначалник

Очаквайте подробности!