Георги Колев регистрира кандидатите за градоначалник, районни кметове и листата за общински съветници в Общинската избирателна комисия в Пловдив. Кандидатът за кмет на Община Пловдив от ЗС „Александър Стамболийски” спази обещанието си, че листата ще бъде пълна с известни пловдивски експерти, като единственият партиен член е той.

В биографиите на кандидатите за местния парламент са лекари с дългогодишен опит, общественици с множество социални и благотворителни каузи, умели юристи и журналисти, както и хора от бизнеса, доказали се в сферите.  

„Листата ни е прекрасна, а хората са невероятни – изключителни експерти, с които е удоволствие да комуникираш, както в социалния, така и в професионалния живот. Единственият партиен член съм, а всички останали кандидати са хора на Пловдив, които са се доказали в пъти с работата си, да направят живота на пловдивчани по-добър. Този път нещата ще са различни! Сега е времето да покажем на всички какво можем, най-вече на нас”, каза Георги Колев.

В настоящия състав на Общинския съвет липсва експертиза в редица сфери на обществения живот, като от ЗС „Ал. Стамболийски” залагат именно на това – експерти в своите области да взимат най-правилните решения за Пловдив.

1. Георги Колев - водач на листата - роден на 17 август 1972 г. в Пловдив. Завършил е право в СУ "Св. Климент Охридски". Второ поколение юрист. Работи като адвокат от 1997 г. Общински съветник три мандата в Пловдив от ЗС "Ал. Стамболийски".

2. Кирил Търев е млад , успешен и перспективен бизнесмен. Завършил е висшето си образование в швейцарския престижен университет ,,Webster University Geneva”. Собственик е на транспортна фирма. Занимава се също така със строителство и износ на замразени плодове.

3. Петър Петров - млад човек, завършил икономика и е един от най-големите земеделски производители в България, лидер в сферата на замразени плодове с пазар, насочен изцяло към Западна Европа. С голям опит и със сериозна бизнес история за себе си.

4. Таня Георгиева – с богат опит повече от 20 години в хуманитарната сфера и независим експерт по европейски проекти. Една от създателите на изключителния за Европа модел „ Многофункционален социален център“, който съхранява и развива благотворителни каузи и предоставя подкрепа на хора в нужда. Дългогодишен директор на областната организация на Български червен кръст и доказан лидер в привличане на доброволци за обществено значими каузи. Известна е с опита си в хуманитарната дипломация. Използва разумни и модерни механизми за постигането на целите пред нея.

5. Дончо Киров – работи в сферата на сигурността. Смята, че ще допринесе за сигурността на децата в училище и извън него. Желае да работи по превенция на престъпността и за сигурността на възрастните хора. Военен е от резерва и 30 години е служил в Българската армия.

6. Д-р Ангел Молев – един от най-опитните анестезиолози в Пловдив. Началник на отделение по анестезиология и интензивно лечение в МБАЛ „Св. Пантелеймон”. Желае да подобри качеството на общинското здравеопазване. Има магистратура по „Здравен мениджмънт”.

7. Никола Иванов - икономист, работи в сферата на екологията. От години е специалист в управлението, обезвреждането и рециклирането на отпадъци.

8. Бояна Маркова - филолог, специализирала Административен мениджмънт и Local Government в Южно Илинойски Университет в САЩ. Работила е като секретар на Община Родопи, а след това е заемала мениджърски позиции в отдел маркетинг и реклама в печатни и електронни медии. Един мандат общински съветник и член на комисиите по общинска собственост и устройство на територията. 

9. Д-р Иван Вандев – специалист хирург-имплантолог. Магистър по обществено здраве и здравен мениджмънт. Придобил е специалност по Дентална имплантология към факултет по дентална медицина град Варна, с което става първия в Пловдив и третия в България тесен специалист с официално призната специалност – Дентална имплантология.

10. Мария Динева – финансов експерт със сериозен опит в сферата на икономиката и финансите

11. Иван Добревски - бивш професионален футболист на клуб Ботев Пловдив. Започнал и израснал в школата на канарчетата. По-голямата част от футболната си кариера е играл за родният си клуб Ботев Пловдив , с който е постигнал много успехи. В момента  продължава да работи в сферата на футбола като старши-треньор на Борислав Първомай и ФК Момино.

12. Христо Паунов - заместник-декан на Юридическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“. Има обществена активност, свързана с професионалната му насоченост и научно-преподавателската му дейност. Той е член на Националния съвет на Българския Червен кръст. Провежда лекции и упражнения по Конституционно право, Конституционно правосъдие, Конституционни основи на публичната администрация, Конституционни основи на международните отношения и други. Участвал е в работата на Правните клиники и координира дейността на Студентския клуб по Международно хуманитарно право към ЮФ на ПУ.

13. Радуил Стойнов - експерт в козметичния бранш 

14. Николай Димитров Гарабинов - IT специалист, собственик на софтуерна компания с над 10-годишна история и офиси в няколко европейски държави. Участвал в разработката и развитието на едни от най-големите и успешни български уеб проекти.

15. Даниела Николова Николова – Кършева   

16. Павел Тодоров Тимонов 

17. Стойчо Димитров Тодоринов 

18. Петър Манев Петров 

19. Димитър Любенов Червенков 

20. Петър Николаев Дадански 

21. Георги Любомиров Мутафчиев 

22. Иван Иванов Запрянов  

23. Илия Николов Матаков 

24. Илиян Емилов Велков 

25. Борис Русев Вълев 

26. Владимир Сашов Симеонов 

27. Марин Митков Митев 

28. Пепи Ангеловски 

29. Надежда Георгиева 

30. Георги Христов Христев 

31. Тонислав Анев Стефанов 

32. Александър Захариев Захариев 

33. Чавдар Тихомиров Кумчев 

34. Калин Георгиев Ганчев 

35. Красимира Стаматова Тупарова   

36. Любен Минков Жилков 

37. Живко Христов Кабасакалов 

38. Николай Иванов Стоянов 

39. Елиян Иванов Славов 

40. Петър Тодоров Атанасов 

41. Чавдар Георгиев Марков 

42. Станимир Петров Шишков 

43. Иван Димитров Банков 

44. Петър Петков Кошничарски 

45. Мария Стефанова Пашова 

46. Марияна Димитрова Чалъмова 

47. Марио Георгиев Йорданов 

48. Петя Стефанова Иванова 

49. Енчо Стоянов Стоянов 

50. Валентина Борисова Кисова 

51. Антония Георгиева Колева

Формацията подкрепя и независимата експертиза на четирима пловдивчани за районни кметове. 

В район "Южен" кандидат за кмет е журналистът Илиян Велков. 

Използваеми паркинги, нови зелени площи и луксозни квартали в „Южен” – целите пред Илиян ВелковВреме е районът да спре да се разглежда като периферия, смята кандидатът за райкмет

В район "Западен" кандидат за кмет е спортистът Иван Запрянов. 

Иван Запрянов: Ще съм близо до хората, трябват нови улици и паркоместа в „Западен”Администрацията в района трябва да стане работеща, ще съм 24/7 на разположение, заяви кандидат-кметът

В район "Източен" кандидат за кмет е строителният предприемач Илия Матаков. 

Голям инвеститор в „Столипиново" влиза в борбата за „Източен"Илия Матаков вади квартала от безвремие, развива инвестиционния потенциал на "Гладно поле"

В район "Северен" кандидат за кмет е политологът и експерт по европроекти Борис Вълев. 

Политолог и експерт по европроекти иска да превърне район „Северен” в райско мястоБорис Вълев е кандидат за кмет на района от ЗС „Александър Стамболийски”