Новият заместник-областен управител Владимир Маринов бе представен от Розалин Петков в администрацията, в присъствието на останалите му колеги. Така заместниците на Петков вече са трима, като наред с Маринов от АБВ това са Георги Пилев от СДС и Христо Грудев от ГЕРБ. Защо Маринов е назначен повече от половин година след изборите, обаче никой от присъстващите не успя да отговори.

АБВ кадърът е на 34 години, завършил Английската гимназия, а след това Международни отношения в чужбина. От завръщането си в България се занимава с частен бизнес.  Преди да отиде при Георги Първанов, Маринов бе изключен от БСП заради несъгласието си с кандидатурата за кмет на община „Родопи”. Следващият пристан на собственика на хотел „Беркут” бе ЛИДЕР, където бе кандидат за депутат от партията. В момента Маринов е областен координатор на АБВ.

До думите на Маринов това е ново предизвикателство за него, но смята, че е достатъчно подготвен, за да се справи с него.  Той бе спряган за кандидат-кмет на община „Родопи” от АБВ,  а на въпрос дали след назначението си в управата ще се яви на изборите, Маринов отговори, че все още не е решил. Това ще стане ясно на 30 юли, когато е конференцията на АБВ в община „Родопи”.

Все още не е даден ресор на Маринов, като това ще се уточни в следващите дни, обясни Разалин Петков.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg