Коледните празници събират цялото семейство на трапезата. Малки мишки не останаха по-назад и ревностно спазиха традицията да се пости, като се ограничиха в консумацията само на сладки изделия. 

Цялата комична ситуация се развива на пъпа на Пловдив в сладкарска къща ,,От А до Я'', видя репортер на TrafficNews.bg

,,Не му завиждам на този, който ще си купи сутринта баклава'', коментираха минувачи, които използваха момента да запечатат пищното угощение.

Само преди два дни ви показахме как в пловдивския райн "Южен" пък се продават дюнери с косми. Читател на сайта си поръчал две порции дюнери и 6 парчета пица от павилиона за храна. Ужасът настъпил, когато той и приятелите му започнали да ядат. - ВИЖТЕ ТУК цялата история. 

TrafficNews.bg отново припомня, че Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) следи за спазването на изискванията към храните, мерките и условията за осигуряване хигиена на храните и тяхната безопасност. Контролира опаковането, етикетирането, представянето, включително и рекламирането на храните.

Нейна задача е да следи за спазването на изискванията към всички етапи на производство, преработка и дистрибуция на храни. Определя условията и реда за производство и търговия с храни, посочва правата и задълженията на лицата, които произвеждат или търгуват с храни. Надяваме се инспекторите в Пловдив да не заспят по празниците, но както се вижда от историята с мишките в сладкарница и космите в дюнери, май ще си останем само с надеждите. 

TrafficNews.bg