Дюнери с косми продават в дюнерджийница в пловдивския район „Южен”. За това сигнализира читател на TrafficNews.bg
„Бяхме супер гладни и спряхме, за да си купим храна”, разказва Димитър Благоев.

Той поръчал две порции дюнери и 6 парчета пица от павилиона за храна. Ужасът настъпил, когато той и приятелите му започнали да ядат.

„Месото миришеше, когато разрових порцията установих, че вместо месо, има само кожички от пиле. Като бонус се оказа, че те не са обезкосмени. Беше отвратително”, разказва възмутеният клиент.

Димитър уточнява, че косми е имало и в двете порции. Като добавка към гарнитурата имало и необелени картофи. Последствията от яденето били гадене, повръщане и разстройство, твърди още погнусеният клиент.

Снимките в галерията оставяме без коментар.

TrafficNews.bg припомня, че Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) следи за спазването на изискванията към храните, мерките и условията за осигуряване хигиена на храните и тяхната безопасност. Контролира опаковането, етикетирането, представянето, включително и рекламирането на храните.

Нейна задача е да следи за спазването на изискванията към всички етапи на производство, преработка и дистрибуция на храни. Определя условията и реда за производство и търговия с храни, посочва правата и задълженията на лицата, които произвеждат или търгуват с храни. Надяваме се инспекторите в Пловдив да не заспят по празниците. 

TrafficNews.bg