Мезонет с двор на метри ог Гребния канал в Пловдив. Иновативната концепция е на инвеститорите на новия жилищен комплекс "Regatta Park West", който ще бъде издигнат на продължението  на бул. „Шести септември” , на метри от най – голямото водно съоръжение под тепетата. Новият модел жилища съчетава всички удобства на градската къща с тези на бутиков жилищен комплекс. 

"Regatta Park West е един от първите комплекси в Пловдив, чиито обитатели ще имат  собствен двор. Лично пространство от 15 до 58 квадрата пред апартамента си, оградено с жив плет, ще притежава всеки  от собствениците на апартамент на партерен етаж. Проектът предвижда част от тези жилища да са на два етажа, което ще предостави по-голям обем жилищна площ на обитателите им. 

Предимствата на новия комплекс са непосредствената му близост до Гребната база, гарантираната възможност, че пред сградата няма възможност да бъде издигната друга постройка и обитателите на жилищата в него ще се наслаждават на гледката към канала дълги години.  "Regatta Park West"   дава заявка за една от най- елегантните и  стилни жилищни сгради, като проектът  се реализира  съвместно с пловдивското  архитектурно бюро "Ер Те Консулт"  и международното студио "Бюро Интернешънъл".

Проектът, който е дело на екипа на арх. Радко Тодоров, вече е одобрен на ниво община и има издадено разрешение за строеж. Първата копка предстои да бъде направена тази есен, а самият комплекс  ще бъде завършен в рамките на две години. 

Сградата е енергоефективна , с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. Обърнато е особено внимание на просторния вътрешен двор, който е заема по-голямата част от парцела с обособени кътове за почивка и игра.

В жилищните секции са разположени 93 апартамента, като квадратурите  на жилищата са от 39 кв.м до 190 кв. м.  Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището  се закупи преди началото на строителството.

Клиентите, които подпишат договор, преди началото на строителството,  ще  се включат в промоционалната оферта, при която цените на жилищата започват от 750 евро на квадрат, а купувачът получава безплатно избено помещение или безплатен двор, за апартаментите с прилежащ такъв.

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп  и камери във  вътрешните части и периферията на комплекса.

 "Regatta Park West"  ще разполага с достатъчно голямо подземно и открито паркиране в допълнение към подземните складови помещения.

Проектът вече спечели първата си награда, като получи приза за  Най- атрактивна локация в конкурса за инвестиции в жилищни имоти „REI “ 2019, организиран от „Строителство Имоти“.

 Купувачите, които  се интересуват, могат да се обадят на екипа за продажби, където ще получат информация и професионална консултация за покупката на жилище. Те могат да се свържат с компанията тел. на 0886 125 917 или да посетят сайтът www.platinumburo.com или фейсбук страницата на комплекса https://www.facebook.com/RegattaParkWest/.

Така може да изглежда вашия бъдещ дом!