„Не съм толкова богат, та да мога да си позволя да си купувам евтини неща.” Цитатът, който приписват на Уинстън Чърчил, важи в огромна степен за тези, на които предстои да се сдобият с нов дом. Качественото строителство и екстрите, в които инвестираме първоначално, в годините се изплащат  по няколко начина. От една страна висококачественото строителство ни осигурява енергоспестяващо жилище, което няма да се налагаме да ремонтираме само няколко години след като сме го купили. Сграда, изградена с квалитетни материали, запазва дълго време красив и поддържан вид, което не може да се каже за да кооперациите и комплексите, строени по най- евтиния начин. Достатъчно е да се вгледаме в порутени фасади сградите, строени в края на 90-те или в началото на новия век и да установим, че изглеждам плачевно и не могат да се конкурират с тези, градени в средата 20-ти век. Третата, далеч немаловажна причина да планираме внимателно инвестицията, която правим е ликвидността на имот. Купувайки дадено жилище, трябва да си отговорим честно на въпроса - ще можем ли да го продадем след няколко години и на каква цена. 

Правят ли компромис инвеститорите с качеството на използваните материали? Със сигурност не можем да сложим всички под един общ знаменател. По-ниската цена осигурява по-бърза продажба, защото далеч не всички клиенти си задават въпроса, с който започнахме. Други пък предпочитат да си осигурят дом на ниска цена, а появилите се проблеми да ги решават в движение. 

Но на пазара вече има и сериозен сегмент от купувачи, които са наясно какво търсят и които искат да бъдат сигурни за какво точно плащат. 

"Като мениджър на проекти, често споря със собствениците за по-висок бюджет. Когато започнахме да проектираме "Regatta Park West",  всички бяхме на едно мнение относно материалите, дори това да повлияе на рентабилността на нашия проект. Тъй като Regatta  е перфектно място за семейства, искахме да се уверим, че стандартите за безопасност са напълно спазени, затова проектът е затворен тип с един главен вход и заобиколен от огради навсякъде", казва  мениджъра на проекта REGATTA PARK WEST - Рамез Сааде. 

5 -етажният комплекс е на метри от Гребния канал. Бутиковият жилищен комплекс е с изглед към Гребния канал и Родопите. Състои се от 3 жилищни секции, като най-високата е 5 етажа. Бутиковата сграда е проектирана от арх. Радко Тодоров. Та е енергоефективна, с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. 

"Подобренията не са свързани само с фасадата, а и със самата конструкция на сградата. Избрахме Weinerberger тухли за вътрешни и външни стени. Що се отнася до мазилката, боята и топлоизолацията, предпочетохме най-качествените продукти, налични от марката BAUMIT. Тръбите ще бъдат гръцката марка COURBI, а по отношение на кабелите избрахме местната българска марка Elkable. Вътре в апартаментите електрическите табла и превключватели ще бъдат Schneider (Франция) и Scharck (Австрия), а електрическите контакти ще бъдат инсталирани във всички стаи, марка Legrand (French).

Regatta Park West ще се управлява от една от най-добрите компании за управление на недвижимо имущество в града.

В допълнение към охранителната система ще инсталираме IP-CCTV система на HIKIVISION и система за контрол на достъпа Bticimo - Legrand, казва г-н Сааде.

Мениджърът е категоричен, че бутиковият комплекс ще предложи сигурни и креативни решения на клиентите си.

Комплексът е инвестиция на един от големите строителни холдинги в Ливан - Platinum Invest Holding под тепетата.   Regatta Park West  дава заявка за една от най- елегантните и  стилни жилищни сгради, като проектът  се реализира  съвместно с пловдивското архитектурно бюро "Ер Те Консулт"  и международното студио "Бюро Интернешънъл". В напреднал етап на строеж е и ще бъде приключен през 2021 година.

Пълна информация за комплекса можете да получите на тел. 0888 888 856.