Общинският съвет в Пловдив ще гласува декларация, с която твърдо застава зад исканията на Онкодиспаснера. Служителите в болничното заведение са твърдо против осъществяването на реформата на здравния министър Петър Москов, която цели сливането на онкодиспансерите с държавните болници в областните градове.

Бащиците на Пловдив ще дебатират по 32 точки, от която една извънредна. Една от най-интересните е за бъдещата визия на площада пред Градския дом на културата „Борис Христов”. Точката бе отложена от миналата сесия заради неприложените проекти на трите ателиета класирани най-отпред.

Руси Панчев е предложил автобуси до всички предприятия в Пловдив, част от „Тракия – Икономическа зона”. В предложението му е записано, че с пускането на редовни линии трафикът към входно-изходните артерии ще се облекчи значително.

Нова услуга в Зооветеринарния комплекс ще приемат общинарите.  Всеки пловдивчанин, който няма възможност да гледа кучето си, вместо да го изхвърлят на улицата, могат да го оставят в приюта, като по този начин може по- лесно да му се намерят осиновители.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg