Всяка жена от малка мечтае за момента, в който нейният любим пада на колене и задава дългоочаквания въпрос „Ще се омъжиш ли за мен“. Така свършват и вълшебните приказки, защото това е съдбата на всяка принцеса.  А кое момиченце не си мечтае още от малко да бъде с дълга рокля и корона. Е, не всеки успява да стане царска особа, така че ролята на булка е идеален заместител. Това е денят, в който си специална, прожекторите сочат само към теб и получаваш цялото внимание.

Затова и предложението за брак е изключително важно. В главата на девойките се преплитат различни сценарии на мечтани дестинации и дълго репетираното „Да“. Не всеки „принц“, обаче успява да отговори на тези очаквания. Други пък го правят и дори надминават очакванията на своята любима. През изминалата година не липсваха такива предложения, които заслужиха нашето внимание. Няма да успеем да ви припомним всички, но сме събрали някои от най-открояващите се.

Магията на Моста на влюбените в Пловдив

Самото име на моста над Гребната база предполага, че е специално място за всички влюбени. Не случайно и затова кандидат-съпрузите избират именно него, за да „омагьосат“ своята бъдеща булка.

Сложен сценарий измислил Хюсейн, за да зарадва своята приятелка. Двамата се били разбрали да се видят с приятели, но нещата се развили по-съвсем различен начин. Момичетата от въпросната уговорка също били въвлечени в плана на влюбения мъж, като инсценирали, че на едната от тях й е прилошало. Затова двамата влюбени се затичали към моста, където обаче били посрещнати от голяма изненада…

Вълшебно предложение за брак на "Моста на влюбените" в ПловдивРомантична атмосфера обзе Гребната база

Още един влюбен мъж избра района на Гребната база в Пловдив, за да предложи брак на своята любима. И тази вълшебна приказка имаше щастлив край и София Андреева каза "да" на Жоро Форца.

Този път избраното място беше въженият мост. Невероятното предложение се разиграло след залез слънце, а въженият мост бил украсен със стотици разноцветни балони, горящи свещи и бенгалски огън.

Без дори да се замисли, София изрекла така чаканото „ДА”, а всички техни приятели ги подкрепили с бурни овации, скандирайки „Горчиво”.

Вижте и видео от вълшебната нощ ТУК!

Екзотична ваканция и още нещо!

Именно такава приказка получи Мис Свят България 2000 Ваня Пейчева по време на пътуването си до Шри Ланка през февруари. На колене пред нея падна нейният любим Димитър Иванов.

Романтичното предложение се случило съвсем неочаквано, в комплекс Shangri-La’s Hambantota Golf Resort and Spa, докато влюбената двойка и тяхната компания плажувала и се радвала на заобикалящата ги красота.

Подкрепян от мъжкото съсловие бившият футболист Димитър Иванов извадил от водата кутийка с пръстен, а Ваня Пейчева мигновено казала „да” на своя любим.

Романтика от Пловдив до Шри Ланка! Мис България 2000 Ваня Пейчева каза ДА на любимия си СНИМКИМиската и бившият футболист Димитър Иванов са там с голяма компания от Пловдив, сред които и адвокат Георги Колев

Красивата пловдивчанка Натали пък бе изнендана не къде да е, а на остров Бали! Дъщеря на бившият областен управител Венцислав Каймаканов, каза заветното "Да" на момчето, откраднало сърцето й - Мартин Божаков. 

Мартин бе организирал уникална изненада - надпис "Натали, ще се омъжиш ли за мен?" с голямо сърце, направени от цветя и вечеря под звездите, на ръка разстояние от морето, отразяващо лунната светлина. 

Няма как да откажеш на такова предложение, нали?

Пловдивчанката Славка Франгова получи емоционално предложение за брак навръх празника на влюбените - Свети Валентин.

Нейният любим Костадин Мързев я изненадал по време на романтично пътешествие в Италия, а за повече доза романтика, всичко това се случило на монументалното стълбище от 138 стъпала на площад "Испания", който е един от символите на Рим. 

Пловдивчанка получи предложение за брак на площад "Испания" ВИДЕОСлавка Франгова каза "да" на Костадин Мързев навръх празника на влюбените Свети Валентин

Любов, сняг и пръстен...

Романтично предложение за брак на Фотинските водопади пък получи възпитаничка на Музикалната Академия в Пловдив. Чаровната Диляна въобще не очаквала, че почивката в Родопите ще стане един незабравим момент от живота й.

Нейният любим Михаел паднал на колене по време на разходка на Фотинските водопади и то при минусови температури!

Предложение на брак по време на парти!

Романтично предложение за брак трогна посетителите на "Bushido Club" на 13 септември. Опиянен от любов млад мъж избра петък, 13-и, за да поиска ръката на любимата си, вярвайки, че фаталната за мнозина дата за тях ще се окаже щастлива и ще им донесе много любов и разбирателство.  

 Любовна приказка на високи обороти!

Цецо от Сливен поиска ръката на любимата си Габи, на фона на невероятен дрифт, по време на БМВ фестивал в Стара Загора. На някои това може да не им се вижда много романтично, но за влюбената двойка това ще си остане един от най-важните дни в живота им.

При представянето на двете най-нови попълнения в колекцията на БМВ – двете М4-ки, младата дама е имала привилегията да се вози в една от тях. Зад волана бил мъжът на сърцето й, който е един от най-запалените фенове на марката.

На пистата, по време на дефилето, водещият се обърнал към Габи с въпроса: „Как се чувстваш?”, а веднага след това, пред погледа на младата дама бил разпънат транспарант с текст „Габи, ще се омъжиш ли за мен?”. Веднага след това, Цецо паднал на колене пред половинката си, която през сълзи извикала със все глас „ДА”, а приятелите им започнали да ги обливат с шампанско и конфети.

Уникално предложение за брак! Цецо падна на колене пред любимата си по време на дрифтПриятелите им ги заляха с шампанско и конфети

Любов на две гуми!

На 22-ри март Теодор и Румяна изживяха едно уникално и запомнящо се събитие, а именно предложение за брак. Едно предложение, различно от всяко друго, изпълнено с голяма доза адреналин и емоции, разчупващо всякакви стериотипи.

Безспорна атракция, която събра погледите на минувачите, се разиграва в Асеновград, в непосредствена близост до пазара.

Теодор разказва, че всичко започнало, когато той (заедно с Румяна) спрял до 5 моториста и компания с автомобил до тях, като от нищото им казал няколко думи на въпреки. Те се подразнили на случката и решили да тръгнат след него, за да му поискат сметка.

Последвала кратка гонка, а след това колата, от която се снима клипът му засича пътя и спира. Слизайки от превозните средства разгневените шофьори започват да го налагат, а нищо неподозиращата Румяна влиза в защита на своята половинка и се опитва да го спаси.

Всичко това приключва в момента, докато багажникът не се отваря, а Теодор пада на колене пред своята любима с голям букет от червени роза, пръстен в ръка и въпрос "Ще се омъжиш ли за мен".

Доза адреналин, рев на мотори, гонка и... вълнуващо предложение за брак ВИДЕО22 март се превърна в специална дата за влюбените Теодор Димитров и Румяна Иванова от Асеновград

Предложение за брак имаше и по време на откриването на мотосезона в Белозем! Влюбена двойка събра овациите в селото и безспорно стана сензация сред събралите се мотористи.

Предложение за брак съпроводи тази година Богоявленския ритуал в село Трилистник. След края на ритуала 29-годишният Константин Стаматов падна на колене пред дългогодишната си приятелка Петя Хрисчева. Константин е съдия по волейбол и футбол, а Петя, която е треньорка във ВК "Марица", се съгласи да му стане съпруга и каза заветното "Да!".

Треньорка във ВК “Марица“ каза “Да!“ на любимия след хвърлянето на Богоявленския кръст СНИМКИДългогодишният приятел на Петя Хрисчева падна на колене по време на честванията на празника