Цецо от Сливен поиска ръката на любимата си Габи, на фона на невероятен дрифт, по време на БМВ фестивала. Всичко било замислено предварително от феновете на немската марка и приятели на влюбената двойка. 

В неделя, при представянето на двете най-нови попълнения в колекцията на БМВ – двете М4-ки, младата дама е имала привилегията да се вози в една от тях. Зад волана бил мъжът на сърцето й, който е един от най-запалените фенове на марката.

На пистата, по време на дефилето, водещият се обърнал към Габи с въпроса: „Как се чувстваш?”, а веднага след това, пред погледа на младата дама бил разпънат транспарант с текст „Габи, ще се омъжиш ли за мен?”. Веднага след това, Цецо паднал на колене пред половинката си, която през сълзи извикала със все глас „ДА”, а приятелите им започнали да ги обливат с шампанско и конфети.

„Всички фенове участвахме в подготовката на изненадата. Бащата на Цецо, който е един от първите членове на фенклуба, дори не знаеш. Направихме транспаранта, подготвихме шампанското, а Цецо и Габи качихме в колите. Всичко бе страхотно. Хилядите посетители станаха свидетели на любовта им”, разказа пред наш репортер Красимир Ацалов от BMW Клуб България.

Младата двойка са от Сливен, но живеят в София.

Както TrafficNews съобщи, дрифтове, гонки, палене на гуми, игри и виртуозни тунинг изпълнения зарадваха над 8000 фена на марката БМВ в Стара Загора. Събота и неделя града на лепите привлече любителите на немската марка, където се проведе 18-тият фестивал на БМВ.

Пространството около летището, което бе домакин на спектакъла, се изпълни с мощни возила кое от кое по лъскаво.

Любителите на немската марка станаха свидетели на невероятно дрифт шоу на няколко автомобила, управлявани от професионални пилоти. Адреналинът бе на макс, а пушеците от гумите обвиха скандиращите фенове. Освен дрифт демонстрации имаше още много изненади като игри с публиката, паркинг на класни возила, голямо разнообразие от изложители, страхотни нови атракциони и много забавление за всички фенове.

За първи път бе обособена писта за любителски дрифт, на която всеки желаещ можеше да изпробва възможностите на автомобила си. 

Още за фестивала може да видите ТУК:

Невиждано шоу! Дрифтове, гонки и пръснати гуми на БМВ фестивалаНад 8000 фена на немската марка изпълниха летището в Стара Загора