Тази година пукването на пролетта бе съпроводена с много романтика и се превърна в специална дата за влюбените Теодор Димитров и Румяна Иванова. Тяхната любовна история започва преди 9 години, но огънят на любовта продължава да гори с пълна сила в техните сърца и днес.

На 22-ри март Теодор и Румяна изживяха едно уникално, само по себе си, и запомнящо се събитие, а именно предложение за брак.

Едно предложение, различно от всяко друго, изпълнено с голяма доза адреналин и емоции, разчупващо всякакви стериотипи.

"Обръщаме се към Вас, с идеята вълнуващощо ни изживяване да докосне колкото се може повече хора, да покаже силата на любовта, да вдъхнови и окуражи всяка една влюбена двойка към тази крачка, да спомогне за възобновяването на брачните традиции", написаха двамата влюбени.

Безспорна атракция, която събра погледите на минувачите, се разиграва в Асеновград, в непосредствена близост до пазара.

Теодор разказва, че всичко започнало, когато той (заедно с Румяна) спрял до 5 моториста и компания с автомобил до тях, като от нищото им казал няколко думи на въпреки. Те се подразнили на случката и решили да тръгнат след него, за да му поискат сметка.

Последвала кратка гонка, а след това колата, от която се снима клипът му засича пътя и спира. Слизайки от превозните средства разгневените шофьори започват да го налагат, а нищо неподозиращата Румяна влиза в защита на своята половинка и се опитва да го спаси.

Всичко това приключва в момента, докато багажникът не се отваря, а Теодор пада на колене пред своята любима с голям букет от червени роза, пръстен в ръка и въпрос "Ще се омъжиш ли за мен".