Целогодишно хората в Прослав трошат колите си на улицата, с може би, най-много кръпки в Пловдив.  Наш читател за пореден път се опитва да сигнализира на градските власти за проблемите с улица „Просвета”, но досега опитите са му оставяли като глас в пустиня. Улицата, която се намира от двете страни на жп прелеза, напрактика е една от най- използваните в квартала. Всеки, който живее от другата страна на линиите  всеки ден минава поне по два пъти оттам, а хората вече заобикалят километри през Околовръстното, за да не вкарват колите си в ямите, обясни читателят ни пред наш репортер.

В момента улицата отново е с изрязан асфалт, а от седмица вече хората в Прослав, чакат дупките да бъдат запълнени. Това се случвало всяка година поне по два пъти. Основният проблем е некачественият асфалт, както и малкото му количество.

 От снимките, които е изпратил нашият читател се вижда как приготвените участъци за асфалтиране са с размер от 1 -1,5 см, което е крайно недостатъчно кръпката да издържи дълго време.  Предишното кърпене на улицата пък е било в края на 2014-та година.

Улицата след поредното кърпене изглежда като нова, но това трае твърде малко

Улицата след кръпкипите изглежда като нова, но това трае твърде малко...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg