Фенът на Ботев, който нахлу на терена на стадион „Лазур” по време на пловдивското дерби, е бил в доста нетрезво състояние преди двубоя. Наш читател ни изпрати клип, на който се вижда как Йордан, който се оплаква от полицейско насилие, взима горящ шал на Локо Пловдив и го пъха в гащите си. Действието се развива непосредствено преди дербито.

През цялото видео събралите се фенове псуват градския съперник, поради което звукът му е изтрит. Лицето на Йордан не се вижда, но татуировките по корема на футболния ултрас  на видеото  красноречиво показват, че това е той. Дрехите също съвпадат.

Йордан е стар познайник на полицията, като дори е лежал в затвора. Появиха се и информации, че белезите му по тялото са от боя на магистралата между двете агитки. На част от снимките, на които той нахлува на терена ясно се вижда, че той няма белези по тялото и лицето.

„Всеки трябва да плати за простотията си, но не и по този начин. Той е лежал в затвора, осъден по реда си,а не да го бият като куче на терена”, пише нашият читател, който ни изпрати видеото.  

 

Снимка: Боян Ботев

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg