Пазарът за имоти предлага много и разнообразни търговски площи в Пловдив. Към момента малките обекти от 40 кв. м до 100 км. м с цел дългосрочно наемане на помещението са най-атрактивни за инвеститорите, а най-голям е интересът към зони, в които има силен поток от хора - пазари, хипермаркети, спирки, големи пътни артерии.

Търговската част на комплекс TOMOV PLAZA отговаря на тези критерии за търсене. Намира се на ключово място на възловото кръстовище на бул. "Освобождение" и "Асеновградско шосе". Комплексът ще разполага с огромна търговска зона на партера, където ще има супермаркет от веригата Билла, мебелен магазин, аптека, дрогерия, банка, Bar&Dinner на популярна верига, ресторант, сладкарница, детски център и занималня, фитнес със зала за танци и йога, салон за фризьорство, козметика и масажи, химическо чистене, паричен салон, офиси и  др. 

Целта е обитателите на комплекса  бързо и лесно да намерят най-важните стоки и услуги, без да им се налага да пътуват. За да се улеснят посетителите на търговския център е осигурено свободно паркиране пред всички търговски обекти на паркинг с 200 паркоместа с контрол на достъпа.

Търговските обекти се отдават под наем. Телефонът, на който можете да получите подробна информация, е 0879040404.