Атрактивни апартаменти в центъра на Пловдив привличат вниманието на купувачите. Все по-предпочитани се оказват и жилищата в новостроящите се комплекси от затворен тип. Търсят се луксозни къщи и парцели в Родопската яка, в тузарските квартали Остромила и Беломорски. С раздвижването на имотния пазар пловдивчани залагат на инвестиция в офиси, магазини и заведения в града, но също и в курортни имоти. Изгодни оферти във всички тези сегменти предлага пловдивският офис на „Явлена”.

За три години под тепетата „Явлена-Пловдив” се наложи като най-значимата агенция за недвижими имоти с огромното разнообразие от оферти във всеки ценови сегмент и коректното отношение към клиентите. Брокерите са професионалисти с дългогодишен опит, специализирани в предлагането на широк спектър от услуги в сферата на недвижимите имоти – както покупки и продажби, така и отдаване под наем, оценки, пазарни проучвания и съдействие при сделка. 

Тенденция в пазара на недвижими имоти през последните години е клиентите да залагат на работа само с една агенция, а не да предлагат или търсят имот през няколко. Причината е, че колкото повече дадена оферта се предлага в публичното пространство, толкова повече нейният „живот“ се съкращава, тя се преекспонира и „изхабява“, като спира да бъде интересна за купувачи и агенции. Собственици на имоти, които се доверят изцяло на „Явлена”, получават комплексна услуга, която включва всички аспекти по подготовката и реализирането на съответната сделка. Брокерите изготвят пазарен анализ на имота, разработват цялостна стратегия и подготвят оферта за продажба, дават консултация за подобряване на пазарното представяне, детайлно запознават собственика на имота с технологията на сделката и всички необходими документи, с цел обезпечаване на нейната сигурност. Професионален фотограф прави снимки и видеоклипове, а при желание може да изготви и виртуален панорамен 360-градусов тур.

Когато става дума за покупка или наем на имот, брокерите на „Явлена-Пловдив” ще се запознаят със сроковете, предпочитания квартал, финансовите възможности, необходимостта от кредит и всички останали изисквания на клиента. Съобразно това ще се погрижат да намерят и предложат най-доброто. Ще обезпечат технически и юридически елементите по цялата процедура.

Всеки клиент на „Явлена-Пловдив” има ежеседмичен контакт със своя личен брокер, който се отчита за получените обаждания и направените огледи, анализира постъпилия интерес и дава своите препоръки. Агенцията предлага юридическо обслужване на сделката от външна адвокатска кантора за своя сметка,  изготвяне на предварителен и  нотариален договор , съдействие при разплащането по сделката и следпродажбено обслужване. 

В национален мащаб „Явлена” е една от първите и доказали се агенции за недвижими имоти, която е на пазара вече 26 години. Преди броени дни на третите „Годишни награди на Imoti.net” за добри практики в сектора на недвижимите имоти спечели приза „Агенция за недвижими имоти за 2017 г.” и „Най-добър сайт на агенция”.

В сайта на „Явлена-Пловдив” ежедневно се предлагат нови, интересни оферти за имоти в града и региона, в търсените туристически и ваканционни дестинации.

Доверявайки се на брокерите на агенцията можете да разчитате на професионализъм, коректност и лоялност. Комплексната услуга, която предлага „Явлена-Пловдив” ще Ви спести време и нерви, ще гарантира всички технически детайли и ще обезпечи юридически сделката по покупка, продажба или наем. Традицията и добрите практики, проверени в работа, стотиците доволни клиенти са гаранция за сигурни, бързи и обмислени сделки на най-добра цена.  

Един от атрактивните имоти е тристаен апартамент в курорта Пампорово - вижте го ТУК

Друг аткративен апартамент в същия курорт - вижте ТУК